Beépültem a Fotósviadalba

Minden évben van egy “titkos” dátum, amikor egy még “titkosabb” helyszínen összejönnek az ország fotósai, hogy ádáz küzdelemben egymásnak feszüljenek a fantasztikus nyereményekért és a nyerteseknek járó dicsőségért.

Tavaly már több cikkben is hírt adtunk annak a “titkos” szervezetnek a ténykedéséről, aki a rendezvény mögött áll. Hosszas felderítő munka során megtudtam, hogy ők a Pannon Fényképészkör Egyesület és idén is megrendezik a Fotósviadalt.

FOTÓSVIADALOS CIKKEK:

Egészen elképesztő amit művelnek.
Eddig 13 Fotósviadalt rendeztek.
Összesen 851 versenyző vett részt a megmérettetésekben.
A versenyzők 111 témát dolgoztak fel eddig és 6610 fotót adtak le.

Nem tudom, hogy milyen következményekkel fog járni, de megosztom veletek az információkat, amit eddig megtudtam, mert beépültem. Olyan mélyen beépültem, hogy ennél mélyebben talán már nem is lehetne beépülni, maximum ha én lennék a Fotósviadal. Persze én soha nem leszek Fotósviadal, de a Záridő Magazin ezüst fokozatú szponzor lett. Na, milyen vagyok? Jól beépültem nem?

Kicsit remeg a kezem a billentyűzeten miközben leírom, hogy 2021. május 15-én lesz az idei Fotósviadal, de tudnotok kell róla. Nem kamuzok, ez már tuti. Azt is kiderítettem, hogy már elindult a Fotósviadal weblapján a regisztráció. Már nincs sok idő a regisztrálásra, ha ti is szeretnétek beépülni és kideríteni, hogy mi folyik egy ilyen rendezvényen, akkor ne késlekedjetek a regisztrálással. Ráadásul idén az összdíjazás értéke meghaladja az 1.000.000 Ft-ot. Nem kispályások a rendezők az már biztos.

Roszberger Bandi