Személyes képmás nyeremények – Fotósviadal

Ma még nem késő regisztrálnotok a hétvégén, azaz 2021 október 2-3-án tartandó Fotósviadal Hétvégére. Mindkét napon gazdag programmal várják a szervezők a kedves látogatókat. Az esemény további információihoz kattintsatok ide.

A Személyes képmás nyertesei erre a Fotósviadal Hétvégére még nem nyerhetnek belépőket, mert csak 2021. október 4-én, hétfőn veszi kezdetét a szavazás az egyes pályaművekre, viszont a Fotósviadal szervezői jóvoltából a zsűri által díjazott nyertes és a közönségdíjas is kap egy belépőt a 2022-es Fotósviadalra. Ha még nem találkoztál ezzel a rendkívüli programmal, íme egy kis ismertető:

“A Fotósviadal egy olyan rendezvény, ahol az amatőr és tapasztalt fotósok egyaránt összemérhetik kreativitásukat. Az egyedülálló verseny célja, hogy összehozza a fényképészet szerelmeseit kortól és szaktudástól függetlenül, és élmény legyen a részvétel a versenyzőknek. Az interaktív nap során egy időben csak egy téma címe és tájékoztatója, valamint az időkorlát áll a versenyzők rendelkezésére, így válik igazán dinamikussá és izgalmassá a megmérettetés. Mindegy, hogy mivel fényképezel, a lényeg a fotózás szeretete és a kreativitás. Várunk Téged is az VI. Budapesti Fotósviadalon 2022 május 14-én!”

A Fotósviadalról további információkat találhattok az alábbi elérhetőségeken:

A Fotósviadal weblapja.
A Fotósviadal Facebook oldala.
A Fotósviadal Instagram oldala.