Művész az üzlet mögött 3. rész – A Nagykövet

Amint azt az első részt bemutató cikkben is írtam, Norbival olyan volt beszélgetni, mintha egy utazáson lennénk, ami mindig tartogat valami új és váratlan élményt.

Miután az 1. részből megtudhattuk hogy indult Bánhalmi Norbert fotós karriere, a 2. részben pedig megismerhettük az érzelmesebb oldalát is, okkal merülhet fel a kérdés, hogy milyen meglepetéseket tartogathat még nekünk ez a beszélgetés.

Bánhalmi Norbert és Roszberger Bandi. Fotó: Fehér Ádám

Természetesen most sem fogom elárulni a részleteket, annyit viszont leleplezhetek, hogy a 3. blokkban szó lesz arról a fotós világmárkáról, aminek Norbi már nem csak nagykövete, de a marketingese is. Tavaly ennek a cégnek a menetelésében történt egy komolyabb megtorpanás, amire a fotós világban sokan felkapták a fejüket és már csődről, a márka végnapjairól kezdtek beszélni. Kíváncsi voltam hogyan élte meg ezt a helyzetet Norbi és marketingesként milyen ötletekkel rukkolt elő, hogy mentse, ami menthető.

A The Frame Digitális Fotóművészeti Kiállítást bemutató írásunkhoz kattints a képre!

Egy marketinggel és kommunikációval foglalkozó szakemberből mindig nagyon nehéz az általa képviselt vállalat terveivel kapcsolatban információkat kihúzni. Norbi is kemény dió volt, de azért sikerült sok olyan érdekességet megtudnom tőle, amikről itt a Záridő Magazin oldalán hallhattok először. Ilyen például a 2021.08.02-tól 2021.09.11-ig Tihanyban megrendezésre kerülő The Frame Digitális Fotóművészeti Kiállítás, amiről mi számoltunk be elsőként. Érdemes lesz ellátogatni a kiállításra, mert ilyet eddig még egészen biztosan nem láttál!

Milyen további projekteket sikerült megtudnom Norbitól? Nézd meg a videó befejező részét és kiderül!

Mivel zárhatnám mással ezt a három részes interjút, mint Norbi egy újabb kedvenc idézetével? Úgy érzem, hogy ez a gondolat nem csak remekül összefoglalja Norbi gondolkodását, de egyben kitűnő útravaló is nem csak fotósoknak:

“Valójában az emberiség csak azon a napon születik meg igazán, amikor az egyént a lázadásában tisztelik.” (Osho)

Roszberger Bandi