Művész az üzlet mögött 2. rész – Fókuszban a Női lélek

Sokat gondolkodtam, hogy vezethetném fel az interjú 2. részét. Természetesen szinte kötelező egy kis visszatekintés az előző részben történtekkel kapcsolatban, viszont kell valami, ami már sejteti azt, hogy mivel találkozhatunk a folytatásban. Egy fotóművész esetében a képei azok, amik felérnek akár 1000 szóval is, ezért most ahelyett, hogy sejtelmes sorokat biggyesztenék ide, hagyom, hogy Norbi fotói részben lerántsák a folytatás leplét.

Fotó: Bánhalmi Norbert

Az interjú első részében megtudhattuk, hogyan indult Bánhalmi Norbert fotós pályafutása. Történeteket osztott meg velünk a katonaságnál töltött éveiről és arról, hogy az angyalbőrt fokozatosan lecserélte menő party dress code-ra.

Fotó: Bánhalmi Norbert

Az éjszakai partyfotós életet lassan felváltotta a benzingőzös autóversenyek világa, de betekintést kaphattunk abba is, hogy került Norbi a Roxy Rádióba, majd a The Voice csapatába. Egy Bánhalmi Norbert interjúban megkerülhetetlen téma a jótékonyság, így jutottunk el egy már 12 éve futó jótékonysági rendezvény történetéig.

Fotó: Bánhalmi Norbert

Megismerhettük egy majdnem tragikus kimenetelű baleset körülményeit, ami teljesen megváltoztatta Norbi életét. A beszélgetést egy New York-ban megrendezett kiállítással és annak kalandos elbeszélésével zártuk. Ha még nem láttad az 1. részt, akkor ezt egy kattintással pótolhatod.

Fotó: Bánhalmi Norbert

Nem szeretnék spoilerezni, de annyit elárulhatok, hogy az előző rész pörgős kalandjai után most egy picit lassítunk és nagyobb teret engedünk az érzelmeknek, mert a kreatív fotós és marketinges Norbinak van egy ilyen oldala is. Na, de nem is szaporítanám tovább a szót, íme az interjú második felvonása:

Roszberger Bandi