ONLINE FOTÓSVIADAL MÁJUS 9.

Ugye nem felejtettétek el, hogy holnap kezdődik a verseny? Május 9-én 9:30-15:00-ig kerül megrendezésre és még ma éjfélig tudtok regisztrálni ide kattintva.

Programterv és technikai információk:

Az online verseny napján 9.30-kor köszöntünk benneteket egy rövid megnyitóval az Instagram oldalunkon keresztül live formájában: @fotosviadal. instagram.com/fotosviadal/
Ezután kapjátok meg az első témát e-mailben.

A nap folyamán az email lesz az elsődleges kommunikációs csatornánk.

A versenyen 4 darab témát kell majd megfotóznotok, és amikor egy elkészül, szintén e-mailben várjuk majd a fotóitokat fotosviadal@gmail.com e-mail címre.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:

Az Online Fotósviadalon a részvétel ingyenes, korhatár pedig nincs!

Fontos információk az emailen keresztül történő téma kiosztással és fotóleadással kapcsolatban:

  • Kérünk Benneteket, hogy arra az e-mailre, amiben a témák érkeznek, ne válaszoljatok!
  • Az e-mail tárgyában kérünk Titeket, hogy tüntessétek fel a sorszámotokat és a téma címét (vagy számát), e nélkül nem fogjuk tudni beazonosítani, hogy hová tartozik az adott fotó.

Hasonlóan a korábbi versenyekhez, most is egy időben csak az aktuális téma és az időkorlát áll majd rendelkezésetekre, ha leadtátok a témát, akkor küldjük nektek e-mailben a következőt. 

A nap végén, zárásként, 14.15-kor várunk benneteket egy közös Zoom meetingen! Kérünk titeket, ha van lehetőségetek, kapcsolódjatok be! A meeting linkjét az utolsó téma leadása után kapjátok meg szintén e-mail-ben. 

Zsűri és díjazás:

Az Online Fotósviadal során a zsűritagok mi, a szervezők leszünk, a fotók egységesen kerülnek elbírálásra.

Eredményhirdetés május végén várható.

Díjazás: 5 db ingyenes részvétel a szeptember 19-re tervezett IV. Budapesti Fotósviadalra! (Amennyiben a korlátozások nem teszik lehetővé, akkor a 2021-es májusi versenyen való részvételre jogosít fel a nyeremény. A kupon átruházható, de vissza nem váltható.)

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy az online verseny során is él az arany Fotósviadalos szabály: a képek manipulálása tilos; kérünk minden résztvevőt, hogy lelkiismeretetekre hallgatva tartsátok be ezt a szabályt. Előre is köszönjük!

IV. Budapesti Fotósviadal:

Ne feledjétek, hogy a versenyt idén is megtartjuk, így amennyiben a körülmények engedik, 2020. szeptember 19-én, szombaton várunk benneteket szeretettel a IV. Budapesti Fotósviadalon! 

Várunk Benneteket szeretettel az online térben május 9-én!

Forrás: http://fotosviadal.hu/