Kis bögrém a hegyekben

Amikor elkezdtem fotózni ezt a kis bögrét, még nem is gondoltam, hogy egy nap majd írni is fogok róla. ☺

Az első bögrés képeimet instagramra szántam, amolyan hangulat indító posztnak. Tudjátok, ezek azok a tipikus hashtag #mood képek, amikor beteszed egy szép háttér elé a bögréd, vagy boros poharad, hogy látszódjék, milyen jó dolgod van. Például így! 😀

Jól van, csak vicceltem! ☺ De azért legtöbb esetben ez a lényeg.

Szóval egy idő után egyre több bögrés képem lett. Egyáltalán nem volt tudatos, azonban, mivel minden kirándulásra viszünk magunkkal egy kis gyömbér vagy piros gyümölcsös teát, általában adott a lehetőség a bögrés fotókra.

Az első kattintás, ami olyan jól sikerült, Kékestetőn készült 2016-ban. Itt még nem is igazán fotóztam, habár a szép képekért rajongtam, az instagram oldalamat is csak saját magamról való posztolásra használtam. Ez a kép egy családi sétán készült, ahol, mint a képen is látszik szuper kis naplementénk volt. ☺ Imádtam. 

A második kép, amit megmutatnék, egy saját pillanat volt. Azért volt saját, mert annyira megéltem, hogy még mindig emlékszem rá. Hideg volt, és előtte pár nappal esett a hó. Nagy csend volt akkor. Mi kimentünk sétálni az erdőbe, mert  a havas erdőnél csak a havas naplemente lehet szebb.

(Egyébként pont most volt egy újabb havas naplementés élményem, amit az új posztjaimban tudtok meglesni, ha szeretnétek. Gyönyörű látvány volt. ☺)

A kis bögrém hazai terepen:

Kis bögrém az osztrák hegyekben:

Ausztrián kívül még nem járt, de remélem, hamarosan útra kelhetünk majd!

Amikor elkezdtem érdeklődni a fotózás iránt, új értelmet nyert a kis bögre, mint fotós eszköz. Szerintem érteni fogjátok, miért! Nekem tetszik. ☺

Most már a részemmé vált ez a bögrécske, és lassan tradíció lesz lefotóznom, bármerre is járok majd. ☺

Ha szeretnéd követni a kis bögre útját, itt megtalálod!

https://www.instagram.com/photokolett_/

Üdvözlettel: PhotoKolett