Képvarázs nyeremények – Fotósviadal

Elindítottuk a közönségszavazást a pályaművekre. A versenyben elindított fotókat megnézhetitek és szavazhattok ide kattintva.

A verseny lezárásáig hétről hétre bemutatunk nektek egy szponzort és az általa felajánlott nyereményt. A 2020-as Fotósviadal egyik fő szponzora a Záridő Magazin volt. A Képvarázs alkalmával most a Fotósviadal szponzorál minket. Aki még nem ismerné, hogy miről szól a Fotósviadal, annak íme egy kis bemutatkozás a részükről:

“A Fotósviadal egy olyan rendezvény, ahol az amatőr és tapasztalt fotósok egyaránt összemérhetik kreativitásukat. Az egyedülálló verseny célja, hogy összehozza a fényképészet szerelmeseit kortól és szaktudástól függetlenül, és élmény legyen a részvétel a versenyzőknek. Az interaktív nap során egy időben csak egy téma címe és tájékoztatója, valamint az időkorlát áll a versenyzők rendelkezésére, így válik igazán dinamikussá és izgalmassá a megmérettetés. Mindegy, hogy mivel fényképezel, a lényeg a fotózás szeretete és a kreativitás. Várunk Téged is az V. Budapesti Fotósviadalon 2021 május 15-én!”

A Fotósviadal által felajánlott nyeremény:

Egy egy támogatói jegy a közönségdíjas és a zsűri által kiválasztott nyertesnek.

A Fotósviadalról további információkat találhattok az alábbi elérhetőségeken:

A Fotósviadal weblapja.
A Fotósviadal Facebook oldala.
A Fotósviadal Instagram oldala.