Képvarázs nyeremények – Szenzortisztítás

A megannyi izgalmas nyeremény után, most egy olyat mutatunk, ami minden fotós számára fontos, aki cserélgetni az objektíveket a vázán. A szenzor egy kényes dolog és néha előfordul, hogy rácuppan egy makacsabb szennyeződés. Ilyenkor javasolt egy szakember, aki patyolat tisztára varázsolja kedvenc gépünk szenzorát. Hogy miért okoz bosszúságot a piszkos szenzor? Beszéljen erről bővebben Kerekes Máté a Szenzortisztítás szakértője:

“Jártál már úgy, hogy egy fotózást követően, amikor otthon visszanézted az elkészült képeidet, arra lettél figyelmes, hogy a felvételeken apró, zavaró pöttyök jelennek meg? Ugyanott az összes felvételen és rengeteg időt emészt fel a retusálásuk?! Ha igen, akkor a Te fényképezőgépednek szenzora vélhetően szennyezett. A szenzortisztítás vállalkozás célja, hogy cserélhető objektíves gépedet annak tisztítása során szakértő kezekre bízhasd, hogy a tisztítást követően a fotózás élményén kívül mással ne kelljen foglalkoznod.”

A Szenzortisztítás felajánlása:

Összesen 4db szenzortisztítási szolgáltatás, amivel a nyertesek az eredményhirdetés napjától számítottan 1 évig élhetnek.

További információkért a Szenzortisztítás Facebook oldala ide kattintva érhető el.