Képvarázs – Fotópályázat

Tudtok titkot tartani? A gyermekeiteknek ne áruljátok el, de Anna és Elza hercegnő nagyon unatkozik a kastélyában. Arra gondoltunk, hogy egy varázslatos fotóval feldobnánk a hangulatukat, ezért pályázatot hirdetünk.

Várjuk azokat a monochrom vagy színes fotóitokat, amire úgy érzitek, hogy még a hercegnők álla is leesne. A téma szabadon választható, ezért aztán a tájképtől a szociofotóig bármi jöhet. A lényeg, hogy valóban olyan fotó legyen, ami szerintetek kiváltja a WOOW érzést. A fotó rögzítése bármilyen analóg vagy digitális technikával történhetett, erre vonatkozó kikötés nincsen. Analóg fotókat viszont csak digitalizált formában tudunk elfogadni. A pályázatban indulók személyével kapcsolatban életkori határ nincs.

Egy pályázó egyetlen fotót küldhet. A fotóval kapcsolatban van pár szabály, amit be kell tartani. Kicsit finnyásak a hercegnők, ez van. 😊 A pályázatra küldött kép lehet fotószerkesztő szoftverben retusált, kidolgozott, de nem lehet több fotóból összerakott, manipulált kép, továbbá nem lehet HDR fotó és nem elfogadottak a fényképezőgép által készített multiexpós képek sem. Az alkotások mérete a hosszabbik oldalon 1920 pixel legyen. A kép fájlmérete ne haladja meg a 2 Mb-t.

A kiírástól eltérő méretű képeket a rendezők nem fogadják el. A kép címe nem lehet “Ismeretlen” “Cím nélkül” vagy a fényképezőgép által adott fájlnév. A képfájlok elnevezésekor szerepeljen a szerző neve és a kép címe min. 2 max. 40 karakter között. (pl: ha a kép szerzője Roszberger Bandi és a címe: Nehéz lépés, akkor a file neve: roszberger_bandi_nehéz_lépés.jpg)

Az alkotások beküldésével a szerzők hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályázat és a Záridő Magazin népszerűsítése érdekében szerzői jogdíj (felhasználási díj) fizetése nélkül, időbeli és térbeli korlátozás nélkül jelenjenek meg a Záridő Magazin weblapján, Facebook oldalán és Instagram oldalán a felvételeik, a szerzők nevének feltüntetésével. A pályázónak teljes mértékű szerzői és személyiségi jogokkal kell rendelkeznie a beadott pályamű fölött, továbbá kérésre be kell mutatnia az eredeti nyers fotót. A szervező nem vállal felelősséget az ezek hiányából eredő jogvitákban. A zsűri döntése végleges és nem vitatható. A szerzők a kép beadásával tudomásul veszik a pályázati feltételeket.

A pályázatban két nyertest fogunk hirdetni. Az egyik nyertest a zsűri, azaz a kastély lovagrendje választja ki. A lovagjaink: Benkő Sándor, Enczi Zoltán, Imre Tamás, Mekli Zoltán, Welczenbach Tamás. A második nyertest a hercegnők a népre bízzák és közönségdíjat kap. A beküldött képeket a zarido.hu oldalon közzé tesszük és a legtöbb szavazatot kapott kép szerzője nyeri a közönségdíjat. A fotókat az info@zarido.hu címre várjuk, a tárgy részbe tüntessétek fel, hogy “Képvarázs”! A pályázatban való részvétel ingyenes, nevezési díj nincs.

Pályázati naptár:

Beküldési határidő: 2020.12.24.

A szavazás és zsűrizés kezdete: 2021.01.01.

A szavazás és zsűrizés lezárása: 2021.01.31.

Eredményhirdetés: 2021.02.05.

Nyeremények átadása: 2021.02.12.

 
A nyertesekre értékes ajándékok várnak!