Fotósviadal szeptemberben!

Kedves Versenyzők!

Tekintettel az elmúlt hetekben kialakult helyzetre, a verseny időpontját módosítjuk. Ahogyan azt már közösségi oldalainkon olvashattátok, a IV. Budapesti Fotósviadal időpontja május 9-ről szeptember 19-re tolódik.
Sajnáljuk, hogy így alakult, azonban a legfőbb szempont a biztonságotok és az egészségetek, így ebben a helyzetben ez a felelős és helyes döntés.

Várunk mindenkit szeretettel 2020. szeptember 19-én, szombaton! Részletekkel jelentkezünk majd a Facebook és Instagram oldalainkon, illetve a honlapon keresztül is tudtok majd tájékozódni (fotosviadal.hu).

Azonban jó hírekkel is szeretnénk szolgálni: bemutatjuk nektek a IV. Budapesti Fotósviadal főtámogatóját, a StudioLine Fototech-NIKA Kft-t. Otthonról, online vásárláshoz ajánljuk szeretettel a weboldalukat: nika.hu.
Annak érdekében, hogy az otthon maradás se teljen fotózás nélkül, látogassátok meg a zarido.hu weboldalt, ahol rengeteget olvashattok a fotózásról.
További támogatóink listáját megtaláljátok a honlapunkon.

Végezetül pedig, hogy idén májusban se maradjatok Fotósviadal nélkül, az eredeti dátum napján tartunk számotokra egy online Fotósviadalt. Hasonlóan az eredeti versenyhez, témákkal készülünk a nap folyamán, amelyeket online tudtok nekünk leadni, természetesen otthonról. A leadást követően pedig megkapjátok az újabb témát. A részletekkel április végén jelentkezünk! Reméljük, minél többen velünk tudtok tartani május 9-én, szombaton! #maradjotthon

Szeretnénk mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánni az elkövetkezendő napokra, hetekre! Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Továbbá, kérlek benneteket, ha tehetitek, akkor segítsétek a Pannon Fényképészkör Egyesület munkáját SZJA 1%-nak felajánlásával
Név: Pannon Fényképészkör Egyesület
Adószám: 18901504-1-42
A teljes szervezői csapat nevében,
üdvözlettel:
Ruppert Tamás

főszervező

Fotós Viadal
http://fotosviadal.hu