Dokumentarista anyuci

Drága édesanyák!

Hamarosan anyák napja. Ebből az alkalomból szeretnénk egy rendhagyó rovatot indítani veletek. A rovat címe: Dokumentarista anyuci. Olyan fotókat és esetlegesen a fotókat kiegészítő írásokat várunk tőletek, amik bemutatják a mindennapjaitokat, amiket a gyermekeitekkel éltek meg. Fotózhattok akár a délutáni sétáitokon, megörökíthetitek a home office munkátok során kialakult vidámabb és akár áldatlan helyzeteket, a távoktatás nehézségeit, a családi ökörködéseket, ha éppen baba van a családban róla is várunk bájos, vicces fotókat. Mindegy, hogy miről fotóztok, a lényeg, hogy az otthon, a család, a gyermek fényképes dokumentálása legyen a téma középpontjában.

Az is mindegy, hogy mivel készülnek a fotók. Lehet milliós fényképezőgéppel vagy olcsó mobillal, mindegyiket örömmel fogadjuk majd. Ha csak képeket küldesz, akkor legyen legalább 10 fotó, amikből már albumot tudunk csinálni. Nem kötelező, de szeretjük, ha a fotókat szöveg is kiegészíti. Ha nem erősséged az írás, nem baj, segítünk a korrektúrában.

A fotókat és írásokat május 1-e éjfélig küldhetitek be az info@zarido.hu címünkre. A tárgy részbe írjátok be, hogy "Dokumentarista anyuci"! Ha nem is társul bővebb írás a képekhez, pár gondolatot azért írjatok a mailben, hogy miről, esetleg kiről láthatunk fotókat. Május 3-án, anyák napján kezdjük megjelentetni a beküldött anyagokat a weblapunkon és a Facebook oldalunkon. Ha felhívásunk nagyobb érdeklődésre tesz szert, akkor május 3-a után is folyamatosan helyet biztosítunk a képek bemutatására.

Üdvözlettel,

Roszberger Bandi
Főszerkesztő

A kiemelt képen is én vagyok, még a cuki korszakomból. 🙂