Új Fujifilm alkalmazás az “instax mini Link” számára

TOKIÓ, 2021. április 22. – A FUJIFILM Corporation (elnök: Kenji Sukeno) örömmel jelentett be egy új együttműködést egy népszerű Nintendo Switch játékkonzol és az “instax mini Link” (Link) okostelefon-nyomtató között, amely vadonatúj nyomtatási élményt nyújt a felhasználónak: a játékok világából lehet nyomtatni.

Az új speciális okostelefon-alkalmazás*1 a Link számára lehetővé teszi, hogy kinyomtasson egy játékvilágot a Nintendo Switch-ről.

Van néhány jelenet, amelyekről érdemes képernyőfotót készíteni, például az Animal Crossing: New Horizons, a Super Mario egy szintjének befejezése, a legjobb felvételek a karakterekről és a ritka karakterekkel való találkozások az Új Pokémon Snap-ben*2

Ha ezeket a Nintendo Switchen készített képeket és videókat az erre a célra kialakított okostelefonos alkalmazáson keresztül a Link segítségével instax-nyomattá alakítja, és gyűjteményt készít belőlük, vagy kidíszíti vele szobáját, a játék és a karakterek világa közelebb kerül, és a játék élvezetének módjai tovább szélesednek.

A speciális okostelefon-alkalmazás, az instax mini Link for Nintendo Switch, lehetővé teszi a játék képernyőfotóinak (állóképek/videók) kinyomtatását a Nintendo Switch-en a Link segítségével egy egyszerű művelettel, amely beolvassa a Nintendo Switch-en megjelenő QR-kódot. A speciális okostelefon-alkalmazás 2021. április 30-án jelenik meg, ugyanazon a napon, mint a Nintendo Switch új Új Pokémon Snap játékszoftvere. Az Új Pokémon Snap játékban különféle Pokémonokat találhat, és élvezheti a fényképezést, miközben megfigyelheti azokat az arckifejezéseket és gesztusokat, amelyeket általában nem lát. A speciális okostelefon-alkalmazás új élményt kínál a játékban készített legjobb képek kinyomtatásával instax-formátumban a Link segítségével.

A speciális okostelefon-alkalmazás képernyőterve három népszerű játék közül választható: Animal Crossing: New Horizons, Super Mario és Új Pokémon Snap, és lehetővé teszi az alkalmazás használatát a játék világának élvezetével együtt. Ezenkívül a „Frame Print”, amely a Link egyik népszerű funkciója, és lehetővé teszi különféle kivitelű fényképek nyomtatását, mostantól tartalmazza ugyanezt a három játéktervet is. Lehetővé teszi, hogy kedvenc játékának díszkeretével nyomtasson. A speciális okostelefonos alkalmazást bárki ingyenesen letöltheti, beleértve azokat is, akik a Link jelenlegi választékát használják.

Ezenkívül egy új „Ash White (Red & Blue)” szín kerül a Link választékába, hogy megünnepelhessük ezt az együttműködést*3. Miközben a jelenlegi választékban népszerű Ash White-ot használjuk alapszínként, a hangulat a Nintendo Switch-hez igazodik, ha a nyomtató kimeneti részéhez pirosat, a váz elején lévő bekapcsológomb körül pedig kéket alkalmazunk.

Az új „Ash White (Red & Blue)” szín önálló nyomtatóként jelenik meg, és egy különleges csomag, szilikon tokkal, a népszerű Pikachu karakterrel is kapható, ünnepelve az Új Pokémon Snap megjelenését április 30-án. A speciális csomag korlátozott mennyiségben lesz kapható.

Az Instaxot az egyedülálló értéke és izgalma, amely lehetővé teszi, hogy szórakoztató elemeket hagyjon a játékban látható formában, széles körben vonzóvá teszi főként az online, a közösségi médiában és a boltban, az „instax a hősöd” jelmondattal.

*1: Egy ingyenes alkalmazás, amely Android-telefonokkal és iPhone-készülékekkel kompatibilis. Android-telefonokhoz letölthető a Google Play áruházból, iPhone-ra pedig az App Store áruházból.

Az Android és a Google Play a Google Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. Az iPhone és az App Store az Apple Inc. védjegyei. Az iPhone védjegyet Japánban az iphone Co., Ltd. engedélyével használják.

Vannak olyan országok és régiók, ahol nem lehet letölteni a speciális okostelefonos „instax mini Link for Nintendo Switch” alkalmazást.

*2: ©2021 Pokémon. ©1995-2021 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc.
©1999 Nintendo/HAL Laboratory, Inc.
Developed by BANDAI NAMCO Studios Inc.

*3: A speciális „instax mini Link for Nintendo Switch” okostelefon-alkalmazás nemcsak az új „Ash White (Red & Blue)” színű nyomtatóval használható, hanem a jelenlegi „Ash White”, „Dusky Pink” és „Dark Denim” változatokkal is.

1. Termék neve (1) A speciális instax mini Link for Nintendo Switch okostelefon-alkalmazás

*Ezt az alkalmazást bárki ingyenesen letöltheti, beleértve azokat is, akik a Link jelenlegi választékát használják.