Szöllősi Tamás itt az idő, “Mutasd magad”!

Amikor ez a pályázat elindult, bevallom őszintén, hogy nem számítottunk ennyi szuper jelentkezőre. Az egy percig sem volt kétséges bennem, hogy lesznek jó anyagok, sőt lesznek kiemelkedő fotósok, hiszen a fotózás egy nagyon népszerű hobbi, sőt szakma, annak minden költségvonzatával együtt. Olyan sok pályázat érkezett, hogy ha mindet be szeretnénk mutatni, az évekig tartó projekt lenne. Valahol határt kellett húzni, de akik most nem kerültek be azok ne szomorkodjanak, mert lesznek még hasonló pályázataink és ott mindenképpen számítunk rájuk.

SZÖLLŐSI TAMÁS PÁLYÁZATI FOTÓIT MEGNÉZHETED, HA A KÉPRE KATTINTASZ!
Fotó: Szöllősi Tamás

Szöllősi Tamás anyagát megnézve azt éreztük minden kollégámmal, hogy őt be kell mutatni. Nem csak az egyedisége miatt, hanem azért is, mert ő egy teljesen más utat választott magának és szembe megy mindennel, ami manapság divat és trendi. Nem dolgozik méreg drága fényképezőgépekkel és objektívekkel, gyakran fittyet hány a szabályokra és azt sem bánja, ha a fotói nem lesznek karcosan élesek. Mégis a képei által gondolatokat, érzéseket közvetít. Nélkülözi a Photoshop adta utómunkát, ahogyan a digitális fotografálást is. Filmre dolgozik.

A fotóiból áradó őszinteség és az a hangulat, amit közvetítenek teljesen rabul ejtettek. Fogadjátok szeretettel a vele készült interjút!

Szöllősi Tamás Instagram oldalához kattints ide!

Szöllősi Tamás Facebook oldaláért kattints ide!

Szöllősi Tamás weblapjáért kattints ide!

További nagyon sok sikert kívánunk neked Tamás!

Comments are closed.