Szívből gratulálunk Tamás!

Azt hiszem, hogy nem kell senkinek bemutatnom a jelenlegi viszonyokat a fotós világban. A Covid rendesen átszabta ezt a szférát is. Nem csak a fotósok küzdenek komoly bevétel kieséssel, de bizony egyes gyártóknál is megy a tili-toli, hogy milyen termékek kampányát indítsák, egyáltalán indítsák-e. A marketingeseknek gyakran olyan kérdésekkel kell megküzdeniük, hogy ha az útjára is indítanak egy egy terméket vagy új projektet, akkor azt melyik országban, melyik régióban, mikor lenne célszerű? Nem ritka, hogy hiába áll rendelkezésre termék, de nincsenek polcok, ahova kihelyezhetők lennének, mert a forgalmazók egy része vagy bezárt vagy erősen visszafogják a raktárkészleteket.

Fotó: Rizsavi Tamás

Úgy gondolom, hogy egy ilyen helyzetben még fantasztikusabb az a hír, amit Rizsavi Tamás osztott meg a Facebook oldalán. Aki még nem olvasta, annak íme Tamás nagy bejelentése:

Új fejezet! Sokan tudjátok, hogy több mint 10 éve Canon gépeivel és obijaival dolgozom. Fotós berkekben a Canon – Nikon vita olyan, mint a Fradi – Újpest csak mi viccből szívatjuk a másikat nem pedig vérre. A mai naptól fogva hivatalosan a Canon Magyarország a támogatóm lett! Nagyon nagy boldogság és ezúton is nagyon köszönöm! 🙂 Képzeljétek el a kedvenc márkátokat… Na nekem ez ugyan olyan! 🙂 Az a legszebb, hogy utálok olyan dolgokat reklámozni amik nem érdekelnek és nagyon nem is szoktam, de itt nem reklámról van szó, hanem amit 10 éve eddig is csináltam, csak most hivatalosan! 🙂❤” (Rizsavi Tamás)

Fotó: Rizsavi Tamás

Nem is tudom, hogy létezik-e olyan a fotózás világával kacérkodó ember, aki még ne találkozott volna Tamás fotóival. Engem sok évvel ezelőtt azzal fogott meg igazán, hogy olyan perspektívákat használt, amiket talán addig senki más. Az sem tartotta vissza, ha a magasba kellett másznia egy egy fotó kedvéért és ezt időnként extrém sportolókat megszégyenítő helyeken tette. Adott esetben a színhasználata is bátor, szereti elengedni a fantáziáját. A stílusa számomra szemet kápráztató és hazudnék ha azt mondanám, hogy nincs bennem vele kapcsolatban némi elfogultság. Szeretem a képeit. Ha szeretnétek Rizsavi Tamás fotóiban gyönyörködni, íme itt a Facebook oldala.

Roszberger Bandi

Kiemelt fotó: Rizsavi Tamás