Személyes képmás nyeremények – Fotófelszerelés.hu

Augusztus 31-én lezárul a nevezési időszak. Már ne küldjetek újabb pályázati anyagokat, mert nem tudjuk indítani őket a pályázaton!

Hamarosan kezdetét veszi a pályázati feltételek szerint elfogadott pályaművek publikálása és a szavazati lehetőség. Figyeljétek a Záridő Facebook oldalát és a weblapunkat! Addig is bemutatunk nektek egy újabb szponzort. A Fotófelszerelés.hu már a tavalyi pályázatunk alkalmával is ajánlott fel nyereményeket, idén hozzánk hasonló módon, ők is emeltek a téten. A Személyes képmásra ugyanis nem tárgynyereményeket ajánlottak fel a nyerteseknek, hanem vásárlási utalványokat.

A zsűri által kiválasztott nyertes markát egy 20.000Ft értékű vásárlási utalvány üti, míg a közönség szavazatai alapján kiválasztott nyertes egy 15.000Ft értékű utalványt kap.

Aki még nem találkozott volna a Fotófelszerelés.hu-val, íme a bemutatkozásuk:

“A Fotófelszerelés.hu webáruházat azzal a céllal hoztuk létre 2019-ben, hogy segíteni tudjunk a kezdő és haladó fotográfusoknak a számukra legmegfelelőbb felszerelés kiválasztásában és megvásárlásában. Számunkra elengedhetetlen, hogy aki bizalmat szavaz webáruházunknak és vásárol vagy érdeklődik termékeink iránt, a tőlünk elvárható legjobb kiszolgálásban részesüljön. Rengeteg tapasztalattal és majd egy évtizedes fotós szaktudással és kereskedelemben eltöltött idővel a hátunk mögött, minden felmerülő kérdésre örömmel válaszolunk.”

Ha szeretnétek szétnézni a Fotófelszerelés.hu termékei között, akkor látogassatok el az elérhetőségei egyikére:

Web: www.fotofelszereles.hu
Instagram: fotofelszereles.hu
Facebook: fotofelszereles.hu