Fotós Leszek Klub

Az iskolai fotó oktatásról eléggé megoszlanak a vélemények. Sokan bírálják az elmaradottsága miatt, hogy nem a mai trendeknek megfelelő tudás kerül átadásra.

A fotózás egy nagyon dinamikusan fejlődő szakma, amivel még a profi szakembereknek sem könnyű lépést tartani, hogy mindig szinten tarthassák tudásukat. Ezért is érdemes olvasni a Záridőt, mert itt mi mindig gondoskodunk arról, hogy képben legyél az újdonságok kapcsán.

Pár éve még sci-fi volt a drón fotózás és a MILC szó hallatán előbb asszociáltunk egy nőre, mint egy kamerára. Viszont ma már nem húzzuk fel a szemöldökünket és könnyen lehet, hogy már te is birtokában vagy ezeknek az eszközöknek.

Ezzel szemben sok iskolában még mindig egy Mamiyaba fűzik be a filmet egy klasszikus kisorr háromszög mellett, ahol a műterem hangulatból nem hiányozhat a fixír szag sem. Van ennek egy bája, amit mindenképp érdemes megismerni és az OKJ jó lehetőséget biztosíthat az alapok elsajátításában, de ha a fotózás egy magasabb iskolájába iratkoznál be, akkor jó szívvel ajánlom Welczenbach Tamás - Fotós Leszek Klubját.

Jelenleg ez Magyarország legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő online fotóoktatási portálja, ahol a profi fotóssá válás van fókuszban eltitkolt információk nélkül.

A Fotós Leszek Klub  közel 20 komplex tananyagot kínál, ahol mindenki megtalálhatja a szintjének megfelelő fejlődési lehetőségét, így legyél akár kezdő, akár haladó, lépésről-lépésre építheted a fotós karriered.

A Klub egyik legnagyobb előnye a rengeteg bónuszon túl, hogy Non-Stop Facebook support rendszer is társul hozzá, ahol személyesen Tamás válaszolja meg a Klubtagok felmerülő kérdéseit, ahová külsős tagok számára nincs lehetőség a csatlakozásra, így egy abszolút VIP közösséget megalkotva.

Ugyan a Fotós Leszek Klub  csak negyedévente nyitja meg kapuját, de a mostani nyitás apropójaként szerettem volna, ha kicsit jobban megismered ezt a szolgáltatást.

Ha garantáltan jó forrásból szeretnéd a fotózást elsajátítani, akkor itt jó helyen leszel, de ne gondolkodj túl sokáig a csatlakozáson, mert mindössze pár napra van csak nyitva ez a lehetőség.

Látogass el a Fotós Leszek Klub weboldalára és olvasd el a részleteket:
http://fotosleszek.hu