2023-ban ONLINE is Fotósviadalozunk

Biztosan többen találkoztatok már azzal az információval, hogy idén, a VII. Fotósviadalon ONLINE is lehetőség lesz részt venni. Talán akadtak, akik el is gondolkodtak rajta, hogy ebben az évben ezt a módját választják a részvételnek. Lássuk hát az okokat, és a lehetőségeket a VII. Fotósviadal online részvételével kapcsolatban:

Honnan jött az ötlet, hogy idén ONLINE is legyen lehetőség részt venni a VII. Fotósviadalon?

Miután rájöttünk, hogy minden technika adott ahhoz, hogy megtarthassuk online is úgy döntöttük, hogy miért ne segítenénk ezzel a lehetőséggel azokat a lelkes fotósokat, akiket esetleg akadályoz a versenyen való részvételben az utazás?

Biztosan egy új, érdekes színt fog adni a versenynek, mindenkit bíztatunk arra, ha nem is tud Veszprémbe jönni, akkor a saját lokációjában próbáljon meg, akár más fotósokkal összeállni és együtt tölteni ezt a napot velük/velünk.

Hogy fog működni azoknak, akik online vesznek részt?

A Fotósviadal élmény biztosított lesz, ahogyan már a korábbi versenyeken résztvevők megszokhatták: a verseny.fotosviadal.hu oldalon tudják leadni a fotóikat és ezután kapják meg a következő témát emailben.
A hangulat fokozására pedig a közösségi oldalainkat fogjuk felhasználni.
Bízunk benne, hogy folyamatosan tudunk majd élőben bejelentkezni, ezzel kapcsolatban több vonalon is elindultunk már, izgalmas lesz!

Mi a cél az online vonallal?

Szeretnénk kiterjeszteni a versenyt globálisan is, hiszen gondoljunk csak bele mennyire izgalmas lenne akár csak virtuálisan is együtt tölteni a Fotósviadal napját a világ különböző pontjairól bejelentkező fotósokkal! Hosszútávon pedig még izgalmasabb lesz, ahogyan egyre jobban kinyílnak az online terek is.
Mindenkinek érdemes lehet végig gondolni az ismerősöket, van-e köztük olyan, aki szívesen részt venne a VII. Fotósviadalon, de nem megoldható számára az elutazás, és megosztani vele ezt a hírt.

Van-e valami fontos tudnivaló az online résztvevők számára?

A legfontosabb tudnivaló, hogy csatlakozzatok a közösséghez!
Ha személyesen nem megoldható, akkor online, lépjetek be a csoportunkba: https://www.facebook.com/groups/840739079938616, és
kövessetek minket a facebook és insta oldalunkon, a verseny során is! Aki szeretne a verseny napján, akár élőben is bejelentkezhet és folyamatosan megoszthatja, hogy épp merre jár, mi a témája, ötlete! Töltsük együtt ezt a napot, legyetek bárhol is a világban!

Nincs még jegyed?

2023. március 31-ig kedvezményesen 11.900 Ft-ért tudsz jegyet vásárolni a VII. Fotósviadalra.

Fontos! Lehetőség van kedvezményes, a Fotósviadal Hétvégével kombinált jegyvásárlásra is! »A Fotósviadal Hétvégéről további információkat itt találtok!

Amennyiben mindkét rendezvényünkre eljönnél, úgy a kombinált jegy ára kedvezményesen 46.800 Ft március 31-ig!