Újra Alapozó találkozó a Záridő Klubban!

A júniusi hónap sem telhet el úgy, hogy ne rendezzünk Záridő Klubbot.

2021.06.19-re szerveztük meg az első Alapozó találkozót. Eredetileg 10-15 főben maximalizáltuk a résztvevők létszámát, végül 25-en vettek részt. A visszajelzések alapján kifejezetten sikert aratott a találkozó. Ezt tovább erősíti bennünk, hogy az utóbbi portrés workshopon több olyan ismerős arccal is találkoztunk, akik ott voltak a tavalyi alapozón is.

Az Alapozó találkozót eredetileg olyan céllal szerveztük meg, hogy elsősorban azok kapjanak egy átfogóbb segítséget, akik frissen csöppentek bele a fotózás világába. Ehhez igazodva a hallgatóság megismeri a fotózás alapjait. Kicsit bővebben a teljesség igénye nélkül, olyan témák szerepelnek az előadás tematikájában, amik segítenek a fényképezőgép kezelésében, az egyes témákhoz támpontot adnak a felszerelés kialakításában vagy éppen a megfelelő fényképezőgép kiválasztásában.

Bandi egészen biztosan beszélni fog az expozíciós háromszögről, a komponálásról és számos olyan témáról, aminek ismerete rendkívül hasznos akár kezdő, akár lelkes hobbifotósok számára.

Akik eljöttek a tavalyi előadásra, azoknak is érdemes újrázni, mert Bandi készül egy meglepetéssel. Továbbá annyi biztos, hogy minden Alapozó találkozó egy kicsit más lesz. Az előadás alap témái azonosak, de a hozzájuk kapcsolt plusz blokkok mindig változnak, így nincs két egyforma előadás.

A következő Alapozó találkozó 2022. június 19-én vasárnap lesz, napra pontosan egy évre az első találkozóhoz képest, ami 10:00-kor kezdődik a 1143 Budapest, Gizella út 30. címen található StudioLine szaküzletben. A találkozó vége a tervek szerint 15:00-16:00 között lesz. A részvételi díj 15.000Ft/fő.

A jelentkezéseket az info@zarido.hu mail címre várjuk. Maximum 15 fő számára tudunk helyet biztosítani.

Jelentkezzetek bátran, nálunk továbbra sem lesz trollkodás, számunkra nem létezik olyan, hogy buta kérdés. Ami viszont lesz, az ismeretek szeretetteljes megosztása, jó hangulat és baráti légkör.