Újbuda, sportszemmel – kerületi fotópályázat értékes nyereményekkel

Újbuda önkormányzata és az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. 2020-ban első alkalommal hirdeti meg fotópályázatát, melynek célja a XI. kerületi sportélet bemutatása.

A szervezők várnak minden olyan fotóalkotást, amely valamilyen formában magában foglalja Újbudát és a sportot.

A művekkel két kategóriában lehet nevezni:

I. kategória: Építészeti szempont

Az első kategóriába tartózóan minden olyan kép beküldhető, amely ábrázolja az újbudai sportlétesítmények valamelyikét művészeti szempontból.

II. kategória: Sportéleti szempont

A második kategóriába tartozóan olyan képek beküldését várjuk, amelyek bemutatják Újbuda sportéletét. Ez a szempont sokféleképpen, több oldalról is értelmezhető, minden olyan képet várunk, amely a XI. kerületben készül, és sport tevékenységek kerülnek előtérbe.

Nevezési feltételek

 Nevezési díj nincs!

• A pályázat nyílt, amatőr és profi fotósok egyaránt benevezhetnek.

• Egy pályázó kategóriánként maximum 3 képpel nevezhet be. A beküldött képek csak saját készítésű képek lehetnek, melynek felhasználási jogával a pályázó rendelkezik.

A beküldés feltételeiről, a technikai követelményekről és a beküldött képek felhasználásáról a pályázati kiírásban olvashatnak a jelentkezők. A kiírás itt teljes egészében letölthető!

A fotók elbírását a szervező által felkért szakmai zsűri végzi. A kategóriánként legjobbnak ítélt 15-15 mű jut tovább, ezek az alkotások ideiglenes kiállításra kerülnek a Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban. Az így kiállított képeket a közönségnek is lehetősége nyílik értékelni – a közönség által választott alkotás különdíjban is részesül.

A zsűri által legjobbnak ítélt képek, illetve azok készítői értékes nyereményeben részesülnek – a nyereményekről, illetve a zsűri összetételéről bővebben ugyancsak a letölthető kiírásban lehet olvasni.

Nevezési határidő: 2020. október 1.

Eredményhirdetés és pályaművek kiállítása: 2020. december 11.