Új objektívek a Sigma-tól

Az új SIGMA “I” sorozata kompakt, gyönyörűen megtervezett, nagy teljesítményű optikákat mutat be a tükör nélküli kamerarendszert használók számára.

A SIGMA első kollekciójában bemutatja a magas színvonalú, napi használatra szánt lencséit a Contemporary szériában, amely kiváló felbontóképességet kínálnak egy kis vázban, amely tökéletesen kiegyensúlyozott használatot tesz lehetővé a tükör nélküli rendszereken. A 35 mm-es F2 DG DN | Contemporary, egy klasszikus nagylátószögű, Prime objektív, amellyel a fotósnak nem kell kompromisszumot kötni, maximális F2 rekeszértékkel rendelkezik, kompakt méretet és kiváló optikai teljesítményt kínál.

A rendkívül éles 65 mm-es F2 DG DN | Contemporary képessé válunk rögzíteni minden finom és apró részletet, mindegy hogy teljesen nyitva vagy maximális F2-es rekesznél használjuk, nagy és kerek bokeh-t kapunk.

A vadonatúj 24 mm-es F3,5 DG DN | A Contemporary nagyon kompakt kialakítást kínál, hasonlóan a 45 mm-es F2.8 DG DN Contemporary objektívhez. A kis mérete ellenére nincs kompromisszum a teljesítmény terén – képes a legfinomabb részletek rögzítésére amire a fényképezésnél szükségünk lehet a nagy felbontású Full Frame kamerákon.

Mivel ez az objektív mindennapi használatra készült, a mérnökök különös figyelmet fordítottak az építési minőségre és a használhatóságra. Az objektív tubusa legnagyobb részben fémből készült, tovább javítva az objektív tartósságát. A megfelelő erősségű visszajelző kattanással rendelkező rekeszállító gyűrűnek köszönhetően a használat a legkülönfélébb szituációkban is kényelmes. A tervezésnél figyelembe vették a manuális élességállítás igényeit, így a megfelelő nyomatékkal rendelkező gyűrű jó használhatóságot biztosít.

SIGMA 24mm F3.5 DG DN C | ContemporaryJavasolt bruttó fogyasztói ár: 189.990.-
SIGMA 35mm F2 DG DN C | ContemporaryJavasolt bruttó fogyasztói ár: 224.990.-
SIGMA 65mm F2 DG DN C | ContemporaryJavasolt bruttó fogyasztói ár: 249.990.-
Elérhető bajonettek: Sony-E, Leica-L

A termékek várható megjelenése:
35MM F/2 DG DN (C) és 65MM F/2 DG DN (C) : 2020 December vége, 2021 Január
24MM F/3.5 DG DN (C) : 2021 Február

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük