Sportfotózás világjárvány idején?

Egy érdekes témával kapcsolatban lesz on-line előadás Rébay Viktorral, a Fotoplus szervezésében. Az előadás során Rébay Viktor a női kosárlabda Euroliga soproni mérkőzéseinek, valamint a 3×3 World Tour profi kosárlabdatornák “BUBORÉKBAN” történő fotózásának kulisszatitkaiba vezeti be az érdeklődőket.

December elején Sopron rendezhette a női Euroliga négycsapatos csoportkörének egyikét. Különlegesség, hogy a járványhelyzet miatt idén ez “buborékban” zajlott, ahogy a 3×3-as World Tour tornák is speciális szabályok szerint kerültek lebonyolításra. Rébay Viktor az itt készült fotóin keresztül számol be tapasztalatairól. Viktor beszél továbbá az általa használt vagy tesztelt Nikon eszközökkel kapcsolatos benyomásairól, és a sportfotózás lehetőségeiről a mostani rendhagyó helyzetben.

Információk az on-line előadással kapcsolatban:

  • Az on-line “helyszín”: Az előadást a Zoom-on keresztül közvetítjük.
  • Időpont: 2021. január 20. (szerda) 17:00 óra. Az előadás, kérdések / válaszok együttes időtartama kb. 1,5 óra.
  • Helyek száma: Érdemes időben csatlakozni! A Zoom-on a “belépés (helyfoglalás)” az érkezés sorrendjében történik. Az előadás időpontjában első 100 fő tud majd csatlakozni. A tavaly nyáron megtartott on-line elődadásunk “telt házas ” volt … 🙂
  • Regisztráció: Előzetes regisztráció NEM szükséges!
  • Lehet kérdéseket feltenni az előadás alatt? Igen, tegye fel a kérdését írásban a Zoom chat falán. Viktor és Norbi az előadás során / végén az összes kérdést megválaszolja.
  • Belépés: Az előadást a Fotoplus oldalán keresztül lehet elérni, ha ide kattintasz. Az oldalon megtalálhatjátok a csatlakozási linket és a belépéshez szükséges Meeting ID-t és Passcode-ot.

Forrás: Fotoplus

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük