Pénztárcabarát fotós foglalkozások olvasóinknak

Tavaly nyáron tartottuk meg az első fotós előadásunkat Alapozó találkozó címmel. Eredetileg 10 főben maximalizáltuk volna a résztvevők számát, de olyan nagy volt az érdeklődés, hogy végül 20 feletti létszámmal startolt el az esemény.

Ha még nem láttátok az erről készült összefoglaló videónkat, akkor most pótolhatjátok:

Az Alapozó találkozó nagyjából 6 órában sűríti bele azokat az alapvető ismereteket, amikkel érdemes tisztában lenni minden fotósnak, legyen szó akár egy lelkes amatőrről, akár profi pályára készülő személyről.

A jövőben szeretnénk hasonló workshop-ok keretein belül gyakorlatorientáltan is segíteni az olvasóink fotós pályafutását. Igény esetén akár havonta eltudunk indítani egy csoportot. A tervek szerint egyelőre Alapozó és Klasszikus portré témában szervezünk workshop-ot.

Az első ilyen lehetőségre 2022. április 10-én (vasárnap) lesz lehetőség, amikor a Klasszikus portrék titkait lehet megtanulni. Kifejezetten a gyakorlati részre helyezzük a hangsúlyt. Megtanulhatjátok a stúdióvakuk használatát, a fénymérés mikéntjét és természetesen a Klasszikus portrékra jellemző világítási módokat.

Az előadás 10:00-kor kezdődik a 1143 Budapest, Gizella út 30. címen található StudioLine szaküzletben. Az előadó Roszberger Bandi lesz. Előreláthatólag 14:00-ig tart a workshop, bár aki ott volt az Alapozó találkozón az tudja, hogy ha Bandi belendül, akkor egy kis ráadással is lehet számolni. A részvételi díj 15.000Ft/fő és erre az alkalomra maximum 5 fő jelentkezését tudjuk regisztrálni mert kifejezetten kis csoportokban gondolkodunk, hogy mindenkire jusson elegendő idő és valódi tudással, megválaszolatlan kérdésektől mentesen távozzon minden résztvevő. A jelentkezéseket az info@zarido.hu mail címre várjuk nagy szeretettel!