Minden, amit eddig tudunk az EOS R5 és R6-ról

Egy érdekes olvasói levél landolt a minap az info@zarido.hu postafiókunkban. Nem is egy szimpla levél, inkább egy kész videós anyag. Megmondom őszintén, hogy nagyon boldoggá tett Mayer Miklós levele, mert az utóbbi időben kezd a Záridő Magazin olyan lenni, mint amilyennek megálmodtuk.

Jönnek az olvasói írások, itt volt legutóbb az IR fotózással kapcsolatos sorozat első részere. Vagy a Török Töce Tibor Régmúlt, jelen idő című írása a csodálatos fotóival. Kezdünk egy igazán jó közösség lenni és jól látható, hogy egyre többen érzik úgy, hogy valamit szeretnének adni magukból, amivel ez a közösség épülhet, szépülhet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:

Természetesen nem csak az írásaitoknak, videóitoknak örülünk. Gyakorta kapunk kérdéseket a Záridő Facebook oldalán keresztül vagy éppen mail-ben. Ezek a kérdések azért is fontosak mert megtöltik élettel a közösséget. A kérdező rengeteg tanáccsal gazdagodik, amikből talán nem csak a kérdező profitál. A kommentelők között szuper beszélgetések alakulnak ki, akár egy klubban, mindezt kulturáltan és a másik fél véleményét tisztelve.

Örülök, hogy itt vagytok!

Íme minden, amit Mayer Miklós összegyűjtött nekünk a Canon EOS R5/R6 vázakról:

Forrás: Mayer Miklós YouTube csatornája

Köszönjük szépen Miklós!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük