Micro 4/3 nap a Studio Madison-ban!

A Záridő Magazin és a Milc Club bemutatja:

Első Micro 4/3 rendszerre épülő nap! 4 előadás és tesztelési lehetőség 4 órában 2022.01.22-én 11:00-15:00 között a Studio Madison-ban.

NÉHÁNY NAP ALATT 20 FELETTI JELENTKEZŐ ÉRKEZETT A RENDEZVÉNYRE, VISZONT CSAK ELENYÉSZŐ SZÁMUK RENDELKEZIK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL. A JELENLEGI JÁRVÁNYÜGYI SZABÁLYOZÁS ÉRTELMÉBEN SAJNOS NEM TUDUNK ELTEKINTENI A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY MEGLÉTÉTŐL. ENNEK OKÁN A SZERVEZŐKKEL ÚGY DÖNTÖTTÜNK, HOGY ELHALASZTJUK A M4/3 NAPOT. A MÁSODIK ALKALMAT ÁPRILISRA TERVEZTÜK ESZTERGOMBA, SZABADTÉRI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÉ. TERMÉSZETESEN MÁR JAVÁBAN FOLYNAK A SZERVEZŐI MUNKÁK, ÍGY AZ ELSŐ M4/3 NAP ÁPRILISBA KERÜL MEGRENDEZÉSRE ESZTERGOMBAN. A PONTOS RÉSZLETEKKEL HAMAROSAN JELENTKEZÜNK!

Kiknek érdemes eljönni? Mindenkinek, aki szereti és mindenkinek, aki még nem szereti a m4/3 rendszert. A m4/3 user-ek számára ez a rendezvény maga lesz a paradicsom, hiszen egy helyen megtalálhatnak szinte minden olyan márkát, amik termékpalettáján gondolnak a m4/3 rendszerre. Az objektíveken és vázakon kívül lesznek adapterek, kioldók, fények stb. Továbbá olyan kiegészítőkkel is találkozhatnak, amik nemkifejezetten m4/3 specifikusak, de például táskák, állványok esetében a tömegükből és méretükből adódóan remekül passzolnak a m4/3 szellemiségéhez.

Akik nem használják ezt a rendszert, azoknak azért érdemes eljönni, mert szabadon, minden kötelezettség nélkül kipróbálhatják és akár összemérhetik a jelenlegi felszerelésük tudásával. Ráadásul ehhez maximális szakmai segítséget kaphatnak az egyes márkák képviselőitől. Az pedig csak hab a tortán, hogy az előadások témái között az is találhat magának igazi csemegét, aki nem m4/3 felszerelést használ.

Résztvevő márkák: Panasonic, Olympus, OM System, Viltrox, Sigma, 7Artisan, Meike, Samyang és a sztárvendégünk a Nanlite.

Résztvevő partnereink: Panasonic, Olympus Mintabolt, Studio Line FototechNIKA, Tripont Kft., Fotoplus Kft., Advesphoto Kft.

Előadóink:

• Szabó László – fotóriporter ( 40 perc ) Panasonic
Állandó fényű vs. stúdióvakus egy, két, három és négy lámpás portrévilágítás a Panasonic Lumix S és Lumix G MILC fényképezőgépeivel és gyári optikáival. Zoom vs. fix, ernyő vs. softbox, octabox vs. beauty dish. Miért és mikor ajánlottak a Lumix rendszerhez a gyári optikák? (Arc és szem követés, követő AF).

• Varga Ádám – film producer ( 40 perc ) Panasonic
Lumix S és Lumix G kamerák mint professzionális eszközök filmkészítéshez akár amatőrök számára is. Rendezvények, sportversenyek, divatbemutatókon szerzett gyakorlati tapasztalatok bemutatása. Főbb tulajdonságok szerepe, jelentősége a filmezésnél, úgy mint satabilizátor, strapabírás, 10 bit 4:2:2 belső rögzítés, AF vs. MF.

• Rosta András – fotóművész ( 40 perc ) OM System | Olympus
Etikett fotósoknak. Gyorstalpaló a külcsíntől egészen a belbecsig. Az előadás által a hallgatóság betekintést kap olyan íratlan szabályokba, amiket érdemes betartani annak érdekében, hogy a profin elkészített portfólió mellett a megjelenésük és a viselkedésük is professzionális szintet mutasson.

• Dékány Zsolt – fotóművész ( 40 perc ) OM System | Olympus
Melyik Olympus objektív illik leginkább az elképzeléseidhez? Portré és divatfotós Prémium és a PRO objektívek bemutatása, valamint a legjobb gépbeállítások stúdióban és szabadtéren, hogy tökéletesen ki tudd használni az Olympus vázadban rejlő lehetőségeket.

Szünetekben:
– Samyang, Meike, 7Artisan, Sigma, Olympus | OM System, Panasonic objektívek kipróbálási lehetősége, a teljesség igénye nélkül. Valamint a Viltrox adaptereinek, távkioldóinak, lámpáinak tesztelési lehetősége.
– 3/2 -es viewfinderek tesztelése.
– A Nanlite RGB lámpáiban rejlő lehetőségek bemutatása és kipróbálása a gyakorlatban, profi modell részvételével.
– Vásárlási lehetőség!

A részvétel: 10.000 Ft / fő