Ledniczky Tünde itt az idő, “Mutasd magad”!

Eljött végre a várva várt pillanat! Útjára indítjuk a “Mutasd magad” pályázatunk nyertes szerzőit bemutató interjúinkat. Az utóbbi bő egy hónapban három interjú készült el, amiket a következő hetekben mutatunk be. Ezzel egy időben A Facebook és Instagram oldalunk mellett elindítjuk a Záridő Magazin YouTube csatornáját is. Sokat gondolkodtunk, hogy az interjúk hagyományos írott formában kerüljenek elétek, vagy készítsünk inkább videókat. Úgy éreztük, hogy videó formában a bemutatott fotósok közelebb hozhatók hozzátok és bár több munka van egy videós anyag elkészítésével, de megéri, így a filmes vonal mellett döntöttünk.

Fotó: Ledniczky Tünde

Első beszélgetőtársam Ledniczky Tünde fotográfus. Az interjú előtti napon rákerestem Tünde Facebook profiljára. Ez is egy segítség nekem abban, hogy kialakuljon bennem egy kép és legalább az interjú gerincét felépítsem magamban. Nálam nincsenek előre megírt kérdések, szeretem, ha az interjú valóban egy kellemes beszélgetéssé formálódik. Meglepetésemre Tünde Facebook profilján találtam közös ismerősöket, ami árulkodó volt számomra, hogy talán ő is a Focus-ban tanulta a szakmát, akár csak én. A sejtésem bejött. Valahogy ez a közös élmény már a forgatás előtt is megalapozta azt, hogy közös hullámhosszon legyünk.

Fotó: Ledniczky Tünde
Fotó: Ledniczky Tünde

Tünde közvetlensége és nyitottsága hatalmas segítség volt nekem. Élveztem a történeteit és imádtam, hogy olyan szenvedélyesen mesélt arról, hogy számára mit jelent a fotózás.

Fotó: Ledniczky Tünde

Kedves Tünde, megtiszteltetés számomra, hogy megismerhettelek és interjút készíthettem veled. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó beszélgetésünk. További sok sikert neked és kívánom, hogy teljesüljön minden, amit elterveztél!

Íme az interjú:

Tünde internetes oldalain további csodaszép fotókban gyönyörködhettek! Ledniczky Tünde fotós (Tündér Photo) Facebook oldalához kattints ide!
Ledniczky Tünde (Tündér Photo) weblapjához kattints ide!
Ledniczky Tünde Facebook profiljához kattints ide!

Szöveg: Roszberger Bandi
Fotók: Ledniczky Tünde
Videó, vágás: Fehér Ádám