Kipróbálnátok velünk?

Sony vázakat használók körében gyakori kérdés, hogy melyik objektívet érdemes választani a Sony 135mm f1.8 GM-et, vagy a Sigma 135mm f1.8 Art-ot. Ennek kiderítése kapcsán kezdtünk szervezkedni, hogy juthatnánk egy egy ilyen objektívhez. Jött egy hirtelen lehetőség, amiről igazán álmodni sem mertünk és, amit szeretnénk megosztani veletek. Az, hogy megkeressük az egyes márkák hazai képviseletét tesztelés ügyében, egy mindennapos dolog. Hála a képviseleteknek eddig minden olyan eszközt megkaptunk tesztelésre, amit elkértünk, kivéve a Nikon termékeit.

Forrás: http://www.sigma-foto.hu/product/art/a_135_18/

Arra számítottunk, hogy kapunk egy egy objektívet, de arra már nem számítottunk, hogy az a két objektív éppen egy időben érkezik meg. Képzeljétek el, hogy befutott a Sony 135mm f1.8 GM objektív hozzánk és rá egy napra, mint ha megérezte volna a Sigma, az egyik munkatársa megjelent az ajtóban egy Sigma 135mm f1.8 Art objektívvel. Sajnos egyiket sem tarthatjuk meg, csupán kipróbálásra kaptuk őket.

Forrás: https://www.sonyrumors.co/sony-fe-135mm-f-1-8-gm-lens-review-by-phillipreeve/

Arra gondoltunk, ha már ilyen szerencsés helyzet alakult ki, akkor a próbán szívesen látnánk néhány olvasónkat is. A kipróbálásra 2020.06.19-én 10:00-tól 18:00-ig lesz lehetőség Budapesten egy partnerünknél. Mivel ez az első ilyen alkalom, ezért 5 főben limitáljuk a résztvevők számát és az info@zarido.hu mail címünkre beküldött első 5 jelentkezőt tudjuk fogadni.

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=J7N4WQ_eFq0

Nagyon fontos, hogy ez nem workshop, a kipróbálás lehetősége ingyenes és feltehetően több jelentkező lesz, mint 5 fő. A jelentkezésedet éppen ezért csak akkor küld el, ha biztosan el tudsz jönni, hogy ne vedd el a lehetőséget mástól. Az is lényeges információ lehet, hogy ez nem a Sony vagy a Sigma termékbemutatója. Csak ez a két objektív áll a rendelkezésünkre, sem vázak, sem más Sony vagy Sigma optikák nem lesznek. A regisztráció, akkor érvényes, ha arról visszaigazoló mailt kaptál, amiben a pontos helyszín is benne lesz.