Képvarázs nyeremények – FotóOktatás fotóiskola

December 24-e az utolsó napja annak, amikor Anna és Elza hercegnők pályázati fotókat tudnak fogadni. 24-én éjfélkor lezárul a lehetőség, hogy újabb fotók kerüljenek versenybe. Érezhetően kezdenek felgyorsulni az események, így mi sem csigázunk tovább titeket és bemutatunk egy újabb szponzort és az általa felajánlott nyereményt.

Mai szponzorunk nem más, mint az Imre Tamás EFIAP fotóművész nevével fémjelzett FotóOktatás fotóiskola.
Íme a bemutatkozásuk:

“Lapkiadónk fotós iskolája a FotóOktatás fotóiskola 2003 óta foglalkozik kezdő, haladó és mesterkurzus szintű fotográfiai képzésekkel. A fotótanfolyamon elsajátíthatják a tudatos és kreatív fényképezés művészetét, a technikai felszerelések tökéletes kezelését. Oktatóink magas színvonalú előadásai és szakmai felkészültsége egy olyan komplex egyetemi szintű képzést tesz lehetővé, mely egyedülálló a fotográfiában. Az előadó tanárok, fotóművészek és szakemberek különböző stílusai elősegítik minden hallgató számára, hogy idővel saját egyéni látásmódján keresztül mutathassa meg művészi tehetségét a külvilágnak.

Ars Poétika: “Ha igazán látni akarsz, ne csupán a szemeidet nyisd ki. Tárd ki szívedet is”
(Gaston Rébuffat).

A FotóOktatás által felajánlott nyeremény:

1db kupon 50.000Ft értékben, amely beváltható 2021 év végéig bármelyik tanfolyamra.

Ha szeretnétek a tanfolyamokról bővebb információt kapni, akkor látogassatok el a www.fotooktatas.hu weblapra vagy ide kattintva a Facebook oldalukra!