Képvarázs hírek! – 2020.12.02.

November 5-én írtuk ki a Képvarázs pályázatunkat és azóta nem hallattunk hangot arról, hogy is áll most a verseny.

Nagyon sok pályázat érkezett a kiírás óta. A benyújtott fotók között egyaránt vannak olyanok, amit fényképezőgéppel és olyanok is, amit mobiltelefonnal készítettek a szerzők, sőt még digitalizált analóg is érkezett.

2020.dec.1-ig feldolgozott és elfogadott pályázatok

Az eddigi tapasztalatok során azt látjuk, hogy sokan nem tartják be a méreti korlátozásokat. Sajnos nem tudunk nagy fájlokat kezelni, ezért a leghosszabb oldalon az 1920 pixel méretet és a 2Mb maximális fájlméretet tartani kell, ettől eltekinteni nem tudunk. Hasonló rendszeres hiba, hogy a fájl elnevezése sem a kiírásnak megfelelő. Ahhoz, hogy be tudjuk azonosítani a szerzőt és a fotót, nem tudjuk elfogadni a kiírástól eltérően elnevezett fájlokat.

A Képvarázs híreinkben rendszeresen közzé fogunk tenni egy táblázatot a feldogozottság dátumával az elfogadott pályaművekről és a szerzők köréről. Amennyiben valaki nem találja magát a listában, az minden bizonnyal nem tett eleget a kiírásnak vagy még nem dolgoztuk fel. Kérdés esetén keressetek minket bátran az info@zarido.hu címen. A következő hetekben folyamatosan írunk majd a nyereményekről és a verseny szponzorairól. Előzetesen annyit már most elárulok, hogy nem ritka az 50.000Ft értékű szponzori felajánlás sem, ennek köszönhetően komoly ajándékcsomagok várnak a nyertesekre.

A pályázati kiírást a képre kattintva olvashatjátok: