Jótékonysági licit a Tűzoltó utcai Gyermekklinika leukémiás és daganatos gyerekek gyógyulásáért

Nagy örömmel támogatunk jótékonysági projekteket. Talán emlékeztek még Winkler Tamás “Metró szürreál” írására és a különleges fotóira. Ha még nem olvastátok, akkor kattintsatok ide. Tamás most jótékony célra ajánlotta fel az egyik fotóját, ami nem metrós témában készült, de így is fantasztikus. Íme a projekt leírása:

Úgy gondoltam, hogy ezt az évet egy közösségi összefogással szeretném kezdeni, egy jótékonysági licittel, mégpedig beteg gyerekek gyógyulásáért. Azért is rájuk esett a választás mert egyrészt szörnyű bármilyen betegséggel látni gyermeket, főleg olyannal ami elveszi a gyerekkorukat és ideje korán felnőtté válnak. Másrészről meg nekem is volt a közelemben ilyen gyermek. Szóval a célom, hogy közösen hozzájáruljunk a gyerekek gyógyulásához, mert minden segítség, még a minimális is számít! Ezért licitálásra bocsájtom az általam készített képet, 105x30cm-es vászonkép formában. A licit végeredményéről beszámol majd a Gyermekklinika is egy Facebook posztban és én is mindent meg fogok veletek osztani, értem itt nyertes neve, a végösszeg, az utalásról készült bizonylat, hogy lássátok tiszta a cél.

A licitre bocsátott kép.

𝗟𝗶𝗰𝗶𝘁 𝗺𝗲𝗻𝗲𝘁𝗲:

-Licit időtartama: 2021.01.22. – 2021.02.01. 20:00
– A kezdő licit: 20.000.-
– Licit lépcső: 1000.-
– Licit leadása: Facebook kommentben amit ide kattinva érhetsz el: https://www.facebook.com/tw.photoart/posts/3464995923611113
A licitálás zártával a nyertes licitálóval privát üzenetben felveszem a kapcsolatot. A licitálás nyitott, osztható, de a licitálás csak az eredeti poszt alatt elfogadott! Sok sikert a résztvevőknek! És ne felejtsétek el, 𝗔𝗱𝗻𝗶 𝗷𝗼́!” (Winkler Tamás)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük