Blogger rovat kiadó! – pályázat

Újépítésű, folyamatosan használható, békés és a tehetségeket értékelő szomszédokkal bíró, a Záridő Magazin oldalán marketingelt blogger rovat térítési díj nélkül, azaz 0Ft-ért kiadó. 🙂

Lezártuk a “Mutasd magad” pályázatunkat, aminek nagyon nagy sikere volt. Már elkészültek az első interjúk, és javában folynak az egyeztetések a további kiválasztott szerzők bemutatásával kapcsolatban, amiket hamarosan megnézhettek a Záridőn. Azonban a fotózás világát kedvelők gyakran nem elégednek meg azzal, hogy csak képes anyagokat készítenek. Fotóikat nem ritka, hogy szöveggel, sztorikkal is kiegészítik. Ha ez rendszeres rutinná válik, amit szívesen publikálnak is, akkor lassan de biztosan bloggerekké válnak. Egy blog indulása azonban nem kis kihívás. Hiába a minőségi munka, a csodás fotók, az érdekes írások, igazán akkor fog élni, ha azt minél többen olvassák is. Mivel a közösségi oldalak számos lehetőséget kínálnak a publikálásra, egyre többen próbálkoznak ezzel a műfajjal. A megannyi blogger között ennek köszönhetően egyre nehezebb utat törni és kiemelkedni. Ebben szeretnénk segíteni. 

A Záridő Magazin olvasói tábora hónapról-hónapra növekszik, közel 5000 Facebook követővel büszkélkedhetünk. Hiszünk abban, hogy egy jó blogger a javára tudja fordítani ezt a környezetet és népszerűvé tud válni a segítségünkkel.  

Olyan kezdő vagy haladó bloggerek jelentkezését várjuk, akik szívesen publikálnák fotós történeteiket, témáikat a Záridő hasábjain. Ha már van blogod, küld el nekünk a linkjét egy rövid bemutatkozással. Ha még nem csaptál bele a blogolásba, de szívesen kipróbálnád magadat ebben a műfajban, akkor a bemutatkozásod mellé írd meg az első három bejegyzésedet is

Amit tőlünk kapsz, az egy saját rovat a főoldalunkon, folyamatos Facebook megjelenéssel, meghatározott számú fizetett Facebook kampánnyal. Részt vehetsz a teszteléseinken, összejöveteleinken. Segítséget biztosítunk az írásaid szerkesztésében és feltöltésében is.

A pályázati anyagokat küldjétek az info@zarido.hu mail címünkre, a tárgy részbe pedig írjátok bele, hogy “Blogger rovat kiadó!”. Ami nagyon fontos, hogy az elnyerhető rovatot egy blogger számára szeretnénk odaítélni, tehát a cél most nem az, hogy remek bloggerek mutassunk be fotós témákban, hanem az, hogy megtaláljuk a legjobb bloggert.

Beküldési határidő: 2020.08.20-a éjfél.

Sok sikert kívánunk!