Beszélgetés Kőszegi Zsolt fotográfussal

Mindig csodálva figyelem az eseményeket, hogy mi minden történik azután, hogy egy dominót eldöntünk. Valami ilyen történt most is, amikor meghirdettük a Képvarázs fotópályázatunkat tavaly novemberben.

Én dolgoztam fel a beérkezett pályázati fotókat, ellenőriztem a paramétereiket, hogy megfelelnek-e a kiírásnak, továbbá nekem kellett a zsűri felé is prezentálni a képeket. Már amikor nyitottam meg a pályázók elektronikus leveleit, több olyan fotó is akadt, ami számomra kiemelkedett a mezőnyből. Sajnos nem lett mindegyik díjazott, de Kőszegi Zsolt különdíjának kifejezetten örültem. Sokat időztem a Lebegés című fotója előtt és próbáltam megfejteni.

A képről sugárzik a profizmus és a gondos tervezés. A Képvarázs díjátadóján találkoztam Zsolttal és miután lement az élő közvetítés volt szerencsém egy rövidke interjút is készíteni vele, amiben feltehettem azokat a kérdéseimet, amik azóta feszítettek belül, hogy először megláttam a Lebegést.

Kedves Zsolt azt kívánom Neked, hogy soha ne adjon alább a kitartásod, a kísérletezés utáni vágyad és mindig találj egy újabb ötletet az alkotói tarsolyodban, amivel elkápráztathatsz minket!

Roszberger Bandi

Kőszegi Zsolt további munkáit megtekinthetitek az alábbi oldalakon:

Kőszegi Zsolt Facebook oldala

Kőszegi Zsolt weblapja

Kőszegi Photo weblapja

Comments are closed.