Általános kedvezmény minden érintettnek! Az ESZSZÉ-nek sikerült.

Az utóbbi napokban sokat cikkeztünk arról, hogy a koronavírus miatt hozott szabályozások mennyire nehéz helyzetbe hozta a fotósokat. Nincsenek egyértelmű állásfoglalások, hogy mit szabad és mit nem szabad. Van helyette sok lemondott munka és a KATA fizetési kötelezettség. A sok rossz hír után végre egy kis hűsítő tavaszi szellő jelent meg az Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete oldalán.

Íme a hír:

Egyesületünkről (vagyis az Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesülete) az utóbbi hetekben már biztosan hallottatok, és láttátok, hogy az Operatív Törzs Ügyeleti Osztályával valamint országszerte az Ipari Kamarákkal szorosan együttműködve csak hiteles információkkal és tanácsokkal segítettünk mindenkinek, aki a magyar esküvőipar résztvevője.

Eddigi cikkeink, megosztott információink, egyénre szabott akár telefonos tanácsadásunk is sokaknak segített ezekben a nehéz hetekben, szolgáltatóknak és pároknak egyaránt. A háttérben azonban minden eddiginél nagyobb horderejű munka folyt! Az e-mailek, telefonhívások százai, a villámgyorsaságú adatbekérés és feldolgozás, valamint minden szakmai erőnk bevetése mára meghozta gyümölcsét: kitartó munkánknak, közreműködésünknek és az esküvőipar iránti lelkes szeretetünknek hála a napokban számos kolléga vállalkozása kaphat 5M Ft-ig kérhető adókedvezményt!

Jelenleg ez nem automatikusan működik, hanem egy formanyomtatvánnyal és indoklással lehet igényelni a kedvezményt, melyet itt érhettek el:

Jelenleg ez nem automatikusan működik, hanem egy formanyomtatvánnyal és indoklással lehet igényelni a kedvezményt, melyet itt érhettek el:
Magánszemély (egyéni vállalkozó) esetén: FAM01
Gazdasági társaságok esetén: FAG01

Továbbra is ígérjük, hogy rendületlenül harcolunk és mindent megteszünk, hogy tovább segítsünk benneteket!Az Egyesületünk nevében örömmel mondhatjuk: a valódi összefogás és a tényleges munka mindig célra vezet!

Forrás: https://eszsze.hu/adokedvezmeny/