Alpha Academy-videók

Van egy rossz mániám. Minden hírlevélre feliratkozok ami a fotózással kapcsolatos és szembe jön velem. Valahogy olyan ez mint amikor nem dob ki valamit az ember mert hátha jó lesz még valamire. Aztán egy idő után hatalmas hegyekben állnak a lomok. Valami ilyen a levelezőm is. Egész nap zizeg a telefonom, hogy jött valami mail, ami általában egy hírlevél, vagy mert éppen megjelent egy új hír a Twitteren.

Ma viszont egy nagyon hasznos mail érkezett a Sony-tól, benne egy nagyszerű lehetőséggel, ami nem más, mint az Alpha Academy. Csupán egy regisztráció kell, amivel be lehet lépni az alábbi felületre: https://www.sony.hu/alphauniverse/alpha-academy/videos

Rengeteg oktatóanyagot kapunk egészen a Sony fényképezőgépünk beállításától akár a filmkészítési alapokig. Fotósok és videósok számára is elérhető egy egy Mesterkurzus, amik olyan témákat érintenek mint a tájképek fotózása vagy akár az esküvői videók készítése. Az oktató anyagok körülbelül 30 percesek. Sajnos magyar felirat nincs, viszont van például angol vagy német, ráadásul az összes videó ingyenes nézhető meg.