Alapozó találkozó élménybeszámoló

2021.06.19-én rendeztük meg az Alapozó találkozót, ami egyben a Záridő Klub első eseménye is lett. Mi nagyon élveztük, de sokkal fontosabb, hogy a résztvevők számára mennyire volt hasznos.

Sok visszajelzést kaptunk, amikből megosztunk veletek párat, továbbá elkészült Fehér Ádám kollégánk videós összefoglalója is.

Íme néhány kedves mail:

Kedves Bandi,
Köszönöm neked a mai fantasztikus alkalmat! Klasszul helyükre varázsoltad az eddigi ismereteimet és kaptam újakat. Gratula a házigazdáknak is!
Kíváncsian várom a folytatást!
Üdvözlettel: Zsuzsa

Kedves Bandi!
Nagyon köszönöm hogy részt vehettem a mai alapozó találkozón. Sok minden helyre került bennem, az előadásod alapján minden olyan könnyűnek és egyértelműnek tűnt, a további fotós felfedezésekhez egy tökéletes táptalaj volt. Nagyon jó ötletnek tartom hogy közösségben gondolkodtok, szívesen részt vennék más alkalmakkor is. A Sigma jelenléte is nagyon jó volt, álmomban sem gondoltam, hogy kitudok majd próbálni ennyiféle objektívet. Kinyílt a világ.
Üdv,
Dani

Kedves Bandi!
Nagy örömünkre szolgált részt venni ezen a találkozón. Nagyon sok jó és hasznos tanáccsal láttál el minket és számos olyan információ birtokába jutottunk, ami hasznos lesz a továbbiakban.
Nagyon várjuk a folytatást, mert remélem lesz még ilyen találkozó, és nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy a szabadidődet szántad arra, hogy átadd nekünk a tudásod egy részét…
Várjuk az újabb találkozás lehetőségét.
Üdvözlettel: István és Évi

Nagyon köszönöm, hogy itt voltatok!

Roszberger Bandi