Akció Hensel vakukra!

A Tripont oldalán fedeztem fel ezt az akciót. Volt szerencsém dolgozni Hensel vakukkal, így merem állítani, hogy szuper cuccok. Nyilván egy olcsóbb és egyszerűbb vakuval is lehet szépet alkotni, de eddig bármilyen más olcsóbb alternatív megoldást használtam, mindig körülményesebb volt az ideális fényeket elérni. Ha van rá keret, akkor mindenképpen érdemes elgondolkodni ezen az akciós lehetőségen.

Vásárolj új vakut! Most beszámítjuk a régit!

Régóta porosodik egy a szekrény mélyén? Jó lenne, ha valamire fel tudnád használni? Szeretnénk támogatást nyújtani abban, hogy felfrissítheted a világítástechnikai eszköztáradat: hozd be fejgenerátoros vakudat, vakugenerátorodat vagy vakufejedet, és mi 20% kedvezményt adunk új Hensel vaku felszerelés vásárlása esetén, mint beszámítási kedvezmény.
Diák vagy? Akkor élj a lehetőséggel, mert 20% kedvezményt biztosítunk a diák kártyával rendelkezőknek is!

Milyen eszközöket számítunk be?

Bármilyen vakut, vaku generátort vagy vakufejet.* Hensel termékek esetén és más gyártótól származó vakuk esetén is 20% kedvezményt adunk új Hensel vakud vásárlásakor.

Hogyan működik?

Egy példa: Ha behozol két fejgenerátoros vakut, két Hensel fejgenerátoros vakut vásárolhatsz kedvezményes áron.

Sőt ha ez nem lett volna elég…

A Hensel vakukra 3 év garanciát adunk!!!

*Az ajánlat hibás eszközökre is vonatkozik. Az akció más kedvezményekkel nem összevonható és rendszervakut nem számítunk be.

Ízelítő a csereakcióban résztvevő termékekből:

Az akcióról bővebben itt olvashattok.