A Záridő Japánban

Amikor elkezdünk egy tesztet, cikket vagy videót összerakni, akkor az a gondolat vezérel minket, hogy adjunk valami hasznosat az olvasóinknak. Nem tudjuk előre megjósolni, hogy az elkészült tartalmak milyen pályát futnak majd be. Az írásaink, videós interjúink jelentek már meg más hazai portálokon is, ami igazán megtisztelő volt. Most egészen Japánig jutottunk.

2021-ben több projektet is megvalósított az Olympus, mostanra OM System hazai csapata. Volt olyan projekt, amiről mi is beszámoltunk. Például írtunk az Olympus X Samsung közös digitális fotóművészeti kiállításáról a The Frame-ről. A cikket ide kattintva olvashatod el.

A Művészet Elvitelre jótékonysági projektjük pedig jelenleg is fut, amit a Starbucks-al és a HPIX-el közösen csinálnak. Aki még nem értesült róla, az itt a linken elolvashatja. A 2021-es projektekről készült egy beszámoló, ami megjelent a The Japan Times magazin Bridge by SMS blokkjában.

Rendkívül nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a beszámolóban két Záridős írás is megjelölésre került linkelés formájában! Hálásan köszönjük! Az Olympus / OM System beszámolóját itt olvashatjátok el.

A jövőben továbbra is arra fogunk törekedni, hogy informatív, olvasmányos és szórakoztató tartalmakkal álljunk az olvasóink elé.