A hét használt terméke

Örömmel jelentjük be, hogy új rovatot indítunk útjára!

Nem szeretnénk apróhirdetési oldal lenni, de azt gondoljuk, hogy érdemes lenne élni azzal a lehetőséggel, amit a közel 4000 fős és folyamatosan gyarapodó Facebook követőink biztosítanak, továbbá a zarido.hu oldal is szép számú olvasói tábort tudhat magáénak. Helyet szeretnénk biztosítani egy-egy eladó fotós cucc számára egy külön, kiemelt helyen elhelyezett rovatba A hét használt terméke címmel. Ez azt jelenti, hogy eladó fotós cuccaitokról hirdetéseket várunk az info@zarido.hu mail címünkre, amikből minden héten kiválasztunk egy hirdetést. A kiválasztott hirdetést egy hétre kitesszük a főoldalra, kiemelt helyre és megosztjuk a Facebook oldalunkon is.

A frappánsan megírt szövegek természetesen előnyt élveznek, viszont a kollégákkal ki is egészítjük a hirdetéseteket az adott típussal kapcsolatos személyes tapasztalatainkkal. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ha például valaki szeretne eladni egy Canon EOS 6D típusú fényképezőgépet, akkor nem a konkrét meghirdetett géppel kapcsolatban írunk, hanem általában véve a Canon EOS 6D vázról, hogy ezzel is színesítsük és érdekesebbé tegyük a hirdetéseket. A hirdetési szöveg mellé küldjetek fotókat is az eladó termékről és nagyon fontos, hogy a gyártási számokat is fogalmazzátok a szövegbe, ha több terméket szeretnétek eladni, akkor a gyártási számok tételesen, termékenként legyenek felsorolva.

Arra is van lehetőség, hogy valamelyik partnerünket átvételi pontként használjátok. Minden munkalehetőséget meg kell ragadni és ha például pont a munkátok húzná keresztbe az adás-vételt, lehetőségetek van arra, hogy az eladni kívánt terméket letegyétek egy partnerünknél, akihez mehet a vevő. Mindezért mennyit kell fizetned? Semennyit. Mivel az a célunk, hogy segítsünk nektek, sem a Záridő Magazin, sem a partnereink felé nem tartoztok semmivel. Amennyiben valaki a partnereink segítségét venné igénybe, a további részletekről érdeklődni lehet az info@zarido.hu mail címünkön.

Sikeres eladást kívánok mindenkinek!

Roszberger Bandi
Főszerkesztő

A fotón látható objektív csak illusztráció, valójában nem eladó. A kedvenc objektívem. 🙂